skrivnost-njihove-lepote

Skrivnost njihove lepote

Sprva so se nad njeno metodo, imenovano teenlifting, oziroma nad elektrostimulacijo mišic obraza navduševali številni hrvaški zvezdniki, nato pa tudi naše igralke, med njimi Zvezdana Mlakar. Ta je razkrila: »Maja Martina Merljak je dr. Gošovičevo srečala na Brionih, kjer je z elektrostimulacijo mišic obraza pomagala hrvaškim igralcem do lepšega, mladostnejšega videza. Preizkusila je njeno metodo in bila nad rezultati navdušena, tako kot Tina Gorenjak. Zato sta jo obe priporočili še nam, drugim igralkam.

Nedavno jo je v Sloveniji preizkusila tudi Tanja Ribič. Nad teenliftingom obraza, ki sem ga preizkusila na več terapijah, sem iskreno navdušena, saj so rezultati pri meni res odlični. Se zlasti sem zadovoljna, ker je metoda dr. Sanje Gošovič naravna, brez umetnih posegov v telo. Po letošnjem hujšanju in izgubljenih 13 kilogramih odvečne teže se mi je to seveda poznalo na obrazu. Postal je bolj upadel, poleg tega so mi obrvi že lezle navzdol, mišice okoli nosu pa so bile ohlapnejše. Z elektrostimulacijo mi je dr. Gošovičeva vse mišice obraza znova učvrstila, da so postale trdne. Rezultati so krasni! Zaradi učvrstitve mišic na obrazu so jamice v mojih licih izginile, oči imam bolj odprte in obraz je nasploh videti bolj svež kot prej, predvsem pa je živ in povsem gibljiv, ker ga nisem napolnila z umetnimi polnili. Vesela sem, da je dr. Gošovičeva tudi slovenskim igralkam ponudila možnost naravnega ohranjanja obraza in telesa, ki sta z njeno pomočjo mladostnejša.«

Zvezdana Mlakar je navdušena, da so zaradi električnih impulzov njene oslabljene mišice postale bolj prekrvljene in močnejše ter  se čvrsteje oblikujejo in kožo vlečejo na pravo mesto. Koža je videti veliko bolj napeta, gube so manj globoke. Posledica je veliko bolj spočit, svež in mladostnejlli videz obraza, ki ga Mlakarjeva vzdržuje tudi z vajami obrazne joge.

Moglo bi Vam se svidjeti