otkrivamo_tajne_ljepote_i_mladolikih_lica_poznatih

Otkrivamo tajne ljepote i mladolikih lica poznatih

Među metodama koju poznate Hrvatice vole je i jedna domaća, elektrostimulacija koju je osmislila dr. Sanja Malbaša Gošović te je patentirala i s njom postigla golem uspjeh i u inozemstvu. Josipa Lisac i  Almira Osmanović vjerne su joj godinama.

Josipa Lisac: Lijepo je imati lijepu kožu, dobar tonus mišića lica. Osobno, ova metoda s domaćim potpisom omiljena mi je već godinama. Idealna je, jer dok pjevam, napravim tisuće grimasa, imam izraženu mimiku a struja pomaže, to je pravi fitness za lice.

Almira Osmanović: Više od 10 godina idem na tretmane i to je fitness za lice, neinvazivno, vraća svježinu, koža je – savršena. Radi se o patentiranoj metodi elektrostimulacije, treninga jačanja mišića kaže dr. Sanja Matbaša Gošović, koja je ovu metodu osmislila i patentirala. – Razlikuje se od klasične jer koristi posebno oblikovane etektrode i stimulira sve mišiće istovremeno. Rezultati su vidIjivi nakon prvog tretmana, a godišnje se u prosjeku radi od 10 do 15. Podiže obrve i gornje kapke, nestaju bore oko očiju, oblikuje bradu i obraze te zateže podbradak i vrat.

Moglo bi Vam se svidjeti